- 2 кг тикви
- 600 г цукру
- 200 мл води
- цедра 1 лимона
- цедра 1 апельсина
- сік 1 лимона
- сік 0,5 апельсина
- палочка кориці
- бадьян 1 шт.
- 10 г ваніліну
Тикву очистити та нарізати кубиками не більше 2 см. Додати прянощі.
Тричі прокип'ятити по 2 хвилини (покипіло, вимкнули, дочекалися повного охолодження, потім повторити...).
Добре сцедити. Викласти на деко з силіконізованим пергаментом в один слой на відстані один від одного.
Сушити при 50-60*С 3-4 години. Я сушила трошки довше.
Змішати 1 столову ложку цукрової пудри та 1 ст. л. крохмалю, перемішати, додати та перемішати разом з цукатами.
Зберігати у герметично закритому посуді у прохолодному місці (до 15*С)

Комментариев нет:
Отправить комментарий