суббота, 25 октября 2025 г.

Ковбаска солодка

 


До 5 п. Печива до кави 

1 п. какао

На кінчику ножа ваніль

100 г мякого масла

Молоко 500 г 

Горішки, родзинки, курага  

Подібнити печиво: одну пачку шматочками, інші на блендері в крупу. Змішати кусочки та 2/3 крупи печива (все не висипати),  додати ваніль та какао, перемішати.

Додати м'яке масло та частинами 400 мл молока (не все молоко!). Додати сухофрукти. Дивитися по консистенції - маса маєбути як пластелін. Залежно від потреби додати молока чи крупи печива. 

Сформувати Ковбаски на плівці, закрутити як цукерки і виставити на холод. Виходить багато)


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Отправить на email