Додати нарізані:
Часник 2-3 головки
Перець солодкий 3-4 шт.
Перець горошком чорний 20 шт, духм'яний 10 шт.
Лавровий лист 7 шт.
Петрушка, укроп, сельдерей
Хрін 2 шт.
Часник 2-3 головки
Перець солодкий 3-4 шт.
Перець горошком чорний 20 шт, духм'яний 10 шт.
Лавровий лист 7 шт.
Петрушка, укроп, сельдерей
Хрін 2 шт.
Зватири:
4 л води
200 мл солі
300 мл цукру
200 мл солі
300 мл цукру
Додати:
300 мл оцту
Стерилізувати банки: 15 хв. - 1 литр, 10 хв. - 0.5 л.
Стерилізувати банки: 15 хв. - 1 литр, 10 хв. - 0.5 л.
Комментариев нет:
Отправить комментарий