110 г молока
110 г води
15 г цукру
дрібка солі
105 г вершкового масла
135 г борошна
4-5 яйця
Крем:
200 вершкового масла
300 г згущеного молока
Помадка:
120 г шоколада
20 г олії
Змішати молоко, воду, масло, цукор, сіль, довести до кипіння. Додати борошно і перемішувати, поки на дні не утвориться скоринка, а тісто не збереться в кулю. Дати охолонути 5 хв.
Вбити 4 яйця в декілька прийомів. Якщо тісто загусте, додати ще одно яйце.
Вичавити на лист ковбаски довжиною 10-12 см. Мої насадки лишилися в Маріуполі, тому просто взяла файл, відрізала вуголок і вичавила тісто. Щоб тісто не було занадто кучеряве, як на фото, пальці треба змочити у воді і трошки пригладити тісто.
Випікати при 170*С 45 хв. без конвекції. Остудити.
Крем:
Вершкове масло кімнатної температури збити до однорідності, додати згущене молоко. Начинити охоловші тістечка.
Розтопити в мікрохвильовці шматочки шоколаду з олією. Змазати тістечка помадкою, поставити в холодильник.
Комментариев нет:
Отправить комментарий