Дуже простий, великий, нежирний, кисло-солодкий
2 бісквіта (білий та коричневий)Крем:
1 кг сметан1 ст. цукру
1 лимон
цедра 1 мандарина/апельсина
Помадка:
20 г масла2 ст.л. цукру
3 ст.л. какао
5 ст. л. молока
Спекти 2 бісквіта. Беру 4 яйця + 1 ст. (200 мл) цукру - збити на турбо-режимі міксеру 8 хвилин, ввести лопаткою 1 ст. муки в 3 прийоми. Для другого бісквіту замінити 2 ст. л. муки на 2 ст. л какао. Форма 24 см 30 хв. Розрізати бісквіти на 2 коржа.
Лимон нарізати кусочками, вибрати косточки, подрібнити блендером. Сметану з цукром проварити до розчинення цукру (вона не згорнеться, не хвилюйся). Додати цедру та подрібнений лимон, перемішати, підварити ще кілька хвилин. Крем буде дуже рідкий. Розділіть його на 3 рівні частини. Залити гарячим кремом всі коржі, крім верхнього. Змастити бока тим, що підтекло.
Заварити помадку. Залити торт, обмазати бока. Поставити в холодильник на всю ніч - не поспішай, торт повинен просочитися і стати цільним.
Комментариев нет:
Отправить комментарий