450+ г борошна
100 мл воды
150 мл молока
1 яйце
1,5 ч.л. дріжжі
1,5 ч.л. цукру
1 ч.л. солі
3 ст.л. олії
Начинка:
400 г фарша
1 ч.л. солі
0.5 ч.л чорного молотого перця
2-3 шт. цибулі
50 мл холодної води
Для жарки: 500 мл олії
Замісити тісто, викласти у миску під плівку та накрити рушником, залишити на 40 хвилин піднятися. Розділити на 12 частин, сформувати кульки, накрити знову плівкою - ще на 15 хвилин. Руками розплющити тісто і трошки розтягнутий края, щоб були тонкіші за середину. Викласти 1 ст. л. начинки, зібрати края в пучку, гарно защипити. Зліпити на першу порцію 3-4шт. Олію розігріти, викласти защипом донизу, обсмажити на повільному вогні 3 хв. Перевернути, смажити ще 3 хв. До стійкої рум'яної скоринки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий