суббота, 21 сентября 2024 г.

Баклажани кубіками в томаті


1 кг баклажан

1.5 кг помідор

0.8 кг перець червоний солодкий 

2 головки часника (за смаком)

1 шт. гіркого перця (за смаком)

1 ст.води

1 ст. олії

1 ст.л з горкою солі

0.5 ст. цукру

100 мл оцет

Овочі помити, почистити. Помідори перекрутити на м'ясорубці. Нарізати баклажани і солодкий перець кубиками. 

Варимо на середньому вогні 30 хв. з моменту кипіння. Спочатку висипаємо баклажани, томат, перець солодкий, вода, олія, сіль, цукор. 

Подрібнити на блендері чи м'ясорубкою часник, нарізати кільцями гіркий перець. Як закипл'ять овочі, додати.

В самому кінці додамо оцет.

Банки і кришки попередньо помити і стререлізувати.

Якщо брати все на 3 кг баклажан, вихід 11 л.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Отправить на email