1 кг баклажан
1.5 кг помідор
0.8 кг перець червоний солодкий
2 головки часника (за смаком)
1 шт. гіркого перця (за смаком)
1 ст.води
1 ст. олії
1 ст.л з горкою солі
0.5 ст. цукру
100 мл оцет
Овочі помити, почистити. Помідори перекрутити на м'ясорубці. Нарізати баклажани і солодкий перець кубиками.
Варимо на середньому вогні 30 хв. з моменту кипіння. Спочатку висипаємо баклажани, томат, перець солодкий, вода, олія, сіль, цукор.
Подрібнити на блендері чи м'ясорубкою часник, нарізати кільцями гіркий перець. Як закипл'ять овочі, додати.
В самому кінці додамо оцет.
Банки і кришки попередньо помити і стререлізувати.
Якщо брати все на 3 кг баклажан, вихід 11 л.
Комментариев нет:
Отправить комментарий